Adománygyűjtés


Mi, a Tatabányai Alpin Sportklub kiemelt jelentőséggel támogatjuk a kevesebb lehetőséggel rendelkező gyerekeket. Ingyenes belépőjegyekkel, közösségfejlesztő foglalkozásokkal és élményprogramokkal segítjük azokat, akiknek leginkább szüksége van rá. 2024-ben mertünk nagyot álmodni, célul tűztük ki, hogy idén 20 fő hátrányos helyzetű fiatalt juttatunk felejthetetlen élményhez egy napközis nyári tábor formájában.


Kampánycélunk:

A kampány célja egy nyári tábor megvalósítása. Amelyre 1.000 000 Ft-ot gyűjtünk.

Célunk, hogy 20 fő 12-16 év közötti hátrányos helyzetű gyerekeket juttassunk el felejthetetlen nyári táborainkba, ahol nem csupán szórakoznak, hanem életre szóló élményekkel és fejlődési lehetőségekkel gazdagodnak.

→ A 2024.08.12-16 között, Tardoson megvalósuló táborban a gyerekekkel sziklát mászunk, kirándulunk és rengeteg közösségfejlesztő játékot játszunk.

A nyári tábor nem csupán pihenés és kikapcsolódás lehetősége, hanem egy olyan környezet, ahol a gyerekek megtanulhatnak együttműködni, új barátokra találnak, és fejleszthetik kreativitásukat.

Az élmények önbizalmat adnak a gyerekeknek, a fokozatosan felépített kihívást jelentő programok, mint a Via ferráta és a sziklamászás lehetőséget kínál, hogy kilépjenek a komfortzónájukból, félelmeik legyőzésével sikerélményt szerezzenek, amelynek köszönhetően nagyobb önbizalommal, több kitartással, pozitívabb hozzáállással térnek vissza a mindennapokhoz.

De ahhoz, hogy ez valóra válhasson, szükségünk van a Ti segítségetekre. Már egy kis adomány is hatalmas különbséget tehet, és minden forint számít abban, hogy minél többen ingyenes táborozáshoz jussanak.


Kampányunk véget ért! Nagyon köszönjük minden kedves támogatónknak az adományokat!


Összegyűjtött(%): 96.5811%

Cél összeg: 1000000Ft

Összegyűjtött összeg: 965811Ft