Önismereti mászásÖnismereti mászás

Gondoltál már arra, hogy milyen érzéseket vált ki belőled a magasság? Szereted kipróbálni magad olyan helyzetekben, melyek közben eláraszt az adrenalin? Ha nyitott vagy arra, hogy drótkötélen végighaladva újrahuzalozd önmagad, akkor legújabb szolgáltatásunkat neked találták ki! Tarts velünk önismereti mászásaink egyikére, tapasztald meg a Via Ferrata nyújtotta kihívásokat és beszéljük át közösen az élményeket.


Ki via ferrátázhat? A jó hír az, hogy szinte bárki! Lehetsz gyerek, szülő, nagymama segítünk megtalálni a számodra megfelelő via ferráta utat! Ha bizonytalan vagy, segítünk az alapok elsajátításában! Önismereti mászsásainkat tapasztalt mászás oktatók és képzett pszichológus szakemberek vezetik. Mászás oktatóink súlyos betegségből felgyógyult vagy épp mozgásszervi betegséggel küzdő gyerekeket és felnőtteket is végig segítettek már a pályákon. Ha vonzanak a sziklafalak, a csodás kilátás, de úgy érzed, hogy erőnlétben még fejlődnöd kell, esetleg tériszonyod van, akkor sem kell lemondanod a mászás élményéről. Megfelelő felkészüléssel és támogatással minden akadály teljesíthető és mi ott leszünk veled az első lépéstől kezdve.


A közös mászás hatására pedig olyan témák kerülhetnek a felszínre, mint a bizalom és az önbizalom, a kudarc és szorongás érzése, a kitartás, vagy a feszültségtűrés kérdésköre. Ezek, intenzív, nem mindennapi keretek között való megtapasztalása után lehetőséget biztosítunk arra is, hogy az élmények megdolgozásra kerülhessenek.Időpontok:

2023.09.29. 13:00-18:00     Facebook esemény

2023.09.30. 11:00-16:00     Facebook esemény

2023.10.06. 13:00-18:00     Facebook esemény

2023.10.07. 11:00-16:00     Facebook esemény

2023.10.13. 13:00-18:00     Facebook esemény

2023.10.14. 11:00-16:00     Facebook esemény


Helyszín:
Tatabányán, a Turul Emlékműnél található Gerecse Kapuja Látogatóközpontnál, Vasalt Utak felszerelés kölcsönzőjében, amely az épületet megkerülve, annak hátsó feléből nyílik. Kérjük, hogy a választott időpont előtt 15 perccel érkezz a helyszínre!


Jelentkezés:
Az info@vasaltutak.hu email címen lehet jelentkezni az alábbi adatok megadásával: igazolványban szereplő név, születési dátum, cím, mobilszám.


Parkolási lehetőség:
A látogatóközpont előtti parkolóban, díjmentesen.


Ruházat:
Sportos ruházat, zárt cipő (túracipő vagy edzőcipő)! Esetleg mászó/kerékpáros/fitness kesztyű (de nem kötelező).


Étkezés:
A túra előtt 1-1,5 órával javasolt az étkezés! Minimum 0,5 l vizet minden túrázó hozzon magával!


Részvételi díj:
30.000 Ft/fő, amely tartalmazza a teljes felszerelés bérlését egész napra (beülő, via ferrata kantár, pihenőszár, sisak), valamint az oktatást és túravezetést egy pályán. Továbbá az önismereti ráhangolódást és feldolgozást pszichológus szakember segítségével.


Várható időtartam: kb. 5 óra
A mászást megelőtően fél órát szánunk a lélektani ráhangolódásra. Ezt követi a körülbelül 1,5-2 órás Via Ferrata. A feldolgozás pedig körülbelül 1,5 óra hosszúságú lesz. A programot követően lehetőség van még további mászásra is önállóan, a túravezető ajánlása alapján. A felszerelést a 18 órai zárásig kell visszavinni a felszerelés kölcsönzőbe.