Céges csapatépítésCéges csapatépítés

A határok feszegetése közben fény derül az emberek igazi természetére. A közös élmény összekovácsol. A sport az egyik legjobb feszültséglevezetés. Csapatépítő programjainkra a fentiek maradéktalanul igazak. Szállás ellátással, túravezetés, igény esetén alternatív programok. Információ, jelentkezés itt: Információk. Csapatépítő és outdoor motivációs programok megvalósításában partnerünk a MotivArtis Vezetői és Szervezeti Hatékonyságot Támogató Kft.


Mitől eredményesek a programok?

Az egyedileg összeállított, a célokat leginkább szolgáló elemekből felépített programok kellő mértékben kitolják a személyes komfortzóna határait, ugyanakkor élményt nyújtanak a résztvevők számára.

A fókusz az az egyedi hozzájárulásokon alapuló együttműködésre kerül, és a verseny/versengés minden formáját kizárja.

A programok teljes egészében a közösen kitűzött célok közös elérésére épülnek, a csapatfeladatokban a teljes résztvevői kör együttműködése szükséges az eredmények eléréséhez.

Még az adott feladatban gyengébben teljesítő egyén is kulcsfontosságúnak érzi magát és a teljesítményét a csoportcélok elérése érdekében.

A programok ezeken túl tartalmaznak problémafeltáró előzetes elemeket, közös szakmai munkát és a kitűzött célok elérését támogató akciótervezést.


Az együttműködésre, az egyéni teljesítményt a csoportcél érdekébe állító programlehetőségek:

Via Ferrata túra és mászóiskola

Lovaskocsis és gyalogos kalandtúra

Kincskereső és tájékozódási feladatok

Várlátogatás vezetéssel, műveltségi és kvízfeladatokkal

Kulináris élmények és feladatok


Az előzetes kutatómunkára és a kalandprogram tanulságaira építve a kitűzött célok elérését támogató tervező, értékelő, problémamegoldó, akciótervező csoportmunkát elsőrangú trénerek, tanácsadók, moderátorok vezetik.