Céges csapatépítésÉlmény, Kapcsolódás, Együttműködés


A komfortzónából kilépve olyan felismeréseket tapasztalhatunk meg, amely remekül támogatja önmagunk megismerését. Határaink feszegetésével olyan rejtett tartalékainkat hívjuk életre, amelyekre a hétköznapok rutinja során még nem fedeztünk fel.

A csapatépítő tréningek során ötvözzük a különböző kihívású gyakorlatokat a tapasztalati tanulás módszerével, ezzel tudatosítva az egyes tanulási folyamatokat.

Olyan módszerekkel dolgozunk, amelyek fókuszában együttműködésen alapuló gyakorlatok állnak, amelyek segítik a csoporton belüli együttműködést, problémamegoldást és kommunikációt.Mitől eredményesek a programok?

Az egyedileg összeállított, a célokat leginkább szolgáló elemekből felépített programok kellő mértékben kitolják a személyes komfortzóna határait, ugyanakkor élményt nyújtanak a résztvevők számára.

A fókusz az együttműködésre kerül, és a verseny/versengés minden formáját kizárja.

A programok teljes egészében a közösen kitűzött célok közös elérésére épülnek, a csapatfeladatokban a teljes résztvevői kör együttműködése szükséges az eredmények eléréséhez.

Még az adott feladatban gyengébben teljesítő egyén is kulcsfontosságúnak érzi magát és a teljesítményét a csoportcélok elérése érdekében.

A programok ezeken túl tartalmaznak problémafeltáró előzetes elemeket, közös szakmai munkát és a kitűzött célok elérését támogató akciótervezést.


Kinek ajánljuk?

Kis- és középvállalkozások

Multinacionális vállalatok részlegeinek

Fejlődni vágyó informális csapatoknak

Civil szervezeteknek, társadalmi vállalkozásoknak

Bárkinek, aki szeretne csapatként jobban működni


Programjaink:

Outdoor csapatépítés választható helyszíneken (Budapest, Orczy Kalandpark, Tata- Old Lake Kalandpark, Csesznek- Géza Háza)

Via Ferrata túra és sziklamászás

Expedíció a természetben

Kincskereső és tájékozódási feladatok


Szállás ellátással, túravezetés, igény esetén alternatív programok.