Igényeld meg kártyádat!

Magyarországon a vasalt utak használata természetvédelmi engedélyhez kötött. Közösségi, vagy tömegsport rendezvények rendezéséhez az összes védett helyszínen (Tatabánya, Csesznek, Cuha-völgy, Mór, Felsőtárkány, Sárospatak, Esztramos) kell engedéllyel rendelkezni. Egyéni mászók számára a Cseszneki, a Sárospataki és az Esztramosi helyszíneken kell természetvédelmi engedéllyel rendelkezni.


Vasalt utas kártya - 6 000 Ft / 1 naptári év

Ha még nem rendelkezel a mászáshoz engedéllyel, legegyszerűbben úgy juthatsz hozzá, hogy Vasalt Utas Kártyát igényelsz. Kártyát igényelni az alábbi űrlap kitöltésével lehet. Az igénylésről, valamint az egyedi azonosítószámodról visszaigazoló e-mailt küldünk. A kártya akkor válik érvényessé, ha az éves tagsági díj beérkezett az egyesülethez. A kártya díja 6000 Ft és egy naptári évig érvényes.

MHSSZ tagsági kártya - 12 000 Ft / 1 naptári év

Az MHSSZ tagsági kártya a fentieken túl feljogosít a Magyarországon található védett, természetvédelmi területeken fekvő sziklamászó helyek használatára is. Ez nem összekeverendő a vasalt utakkal, komoly előképzettség szükséges hozzá és összetettebb felszerelés, azonban akit ez is érdekel, nálunk kipróbálhatja és elsajátíthatja ezt a sportágat is. Az MHSSZ kártya által nyújtott pontos kedvezmények az MHSSZ honlapján érhető el. Az MHSSZ kártya regisztrációja két lépcsőben zajlik, erről az itteni űrlap kitöltése után küldünk további információkat.

A Vasalt Utas Kártya a természetvédelmi engedélyen túl balesetbiztosítást is tartalmaz az összes helyszínen (Tatabánya, Csesznek, Cuha-völgy, Demjén, Felsőtárkány, Sárospatak, Esztramos).

A befizetés bankon keresztül történhet, a következő számlaszámra: 18203167-06020329-40010010. Kérjük, az átutalás során is hivatkozz az e-mailben kapott egyedi azonosítószámodra. Számlatulajdonos: Tatabányai Alpin Sportklub. Köszönjük!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Vezetéknév / Last name: *
Keresztnév / First name: *
Ország / Country:*
Irányítószám / ZIP: *
Település / City: *
Utca, házszám / Address: *
Email:*
Mobil:*
Születési dátum / Date of Birth (ÉÉÉÉ.HH.NN.): *
Kártya típusa / Card type: *


Válasszon fizetési módot:Írja be a szöveget a képről:
Your browser does not support the HTML5 canvas tag.