Nagykövet


Kovács Gabriella


Eddig összegyűjtött(%): 100%

Cél összeg: 100000Ft

Jelenlegi összeg: 100000Ft

Rólam

Ki vagyok?

Kovács Gabi, informatikus és "wannabe" énekesnő.

Szeretek jótékonykodni, a magam kis önálló módján, de ugyanakkor mindig csodálattal néztem azokra az emberekre, akik részesei valaminek, ami mások életében nyomot hagy. Amikor hirtelen a Vasaltutak csapatában találtam magam, az első információk között találkoztam a "nagyköveti programmal", és amikor elmondták, hogy gyűjtést szerveznek rászoruló gyermekek táboroztatására, azonnal tudtam, hogy megérkeztem.

Gyerekkoromban azon szerencsések közé tartoztam, akiknek - bár nem voltunk anyagilag eleresztve - a szüleik lehetővé tették, hogy részt vehessenek különböző táborokban a nyár folyamán. Rengeteg izgalmas élménnyel, személyiségfejlesztő tapasztalattal lettem gazdagabb, valamint szebbnél szebb emlékekkel és - nem utolsósorban - barátságokkal.

Segíts adományoddal lehetővé tenni a tardosi, és budapesti gyerekek számára, hogy részt vehessenek a nyári mászótáborban, és egy olyan élménnyel ajándékozod meg őket, amit soha többé nem vehet el tőlük senki a világon! Nem kell hozzá részedről sok pénz, csak az összefogás. Bármekkora összegről is tudsz lemondani az adományozás javára, közelebb viszel egy kölyköt a nyár legszebb élményeihez!

Lábjegyzetbe: nagyon fontosnak tartom a sportot, és fontosnak tartom már gyerekkorban elkezdeni. Ezen belül a mászás egy olyan sport, ahol az ember nem csak fizikailag, de mentálisan is rengeteget fejlődik, tanul önmagáról, megtanulja feszegetni a határait. Támogassátok a gyerekeket, hogy részt vehessenek benne, és ti magatok is próbáljátok ki bátran!

Támogatók listája:

Név Adomány
Gersei Klára 10000Ft
Dani Botond 5000Ft
Varga András 4000Ft


Legyél te is támogató!

- 2500 Ft a gyerekek utazási költségét támogatod

- 5000 Ft a gyerekek egynapi étkezését támogatod

- 9000 Ft a gyerekek via ferráta/ sziklamászó élményprogramját támogatod

Az adományozás lehet névtelen is, ebben az esetben csak az összeget és az email címed kell kitöltened! Előre is köszönjük a támogatásodat!

Név/Cég név:
Ország:
Irányítószám:
Település:
Utca, házszám:
Email: *
Mobil:
Támogatás összege (Ft): *
Fizetési mód:


Szeretném, hogy mutasson az adományozók között.

Írja be a szöveget a képről:
Your browser does not support the HTML5 canvas tag.