Nagykövet


Hornyiczki Attila


Eddig összegyűjtött(%): 112.5%

Cél összeg: 100000Ft

Jelenlegi összeg: 112500Ft

Rólam

„A világ csodáit csak az láthatja, aki ki mer lépni a komfortzónájából és felfedezni az ismeretlent…”

Gyerekkorom óta a természet és a szabadtéri tevékenységek iránti rajongás vezérli minden hétvégi programtervezés gondolatát. Felfedezni és megélni mindazt a csodát ami körbevesz minket… Gyakran jegyzik meg ismerősök látva a posztolt képeket, hogy milyen különleges kalandokban és helyekben van részünk… erre csak mosolyogva szoktam mondani, hogy ebben semmi különleges nincs, ez az amiben élünk, csak elfelejtettük megélni a világot… el kell indulni és nyitott szívvel élvezni. Ennyire egyszerű. 😊

A Via Ferrata „műfajával” Cseszneken ismerkedtem meg és az évek során ennek köszönhetően csodálatos élményekben volt részem bel- és külföldön is, fantasztikus helyeket és embereket ismerhettem meg… azóta ez a rajongás csak egyre fokozódik.

A mindennapokban projektvezetőként vagyok egy együttműködő csapat része, ezáltal saját bőrömön tapasztalom, hogy milyen ereje van az összefogásnak és egymás támogatásának, mert csak így érhető el a kívánt minőségben egy kitűzött cél.

A fentiek tükrében vállaltam a nagykövet szerepet egy olyan cél érdekében amivel valakinek, valakiknek az életét jobbá tehetjük. Olyan gyerekeknek akiknek az élet nem adta meg automatikusan a lehetőséget és szükségük van támogató kezekre, jótevőkre, hogy láthassanak ők is ezer csodát. Nekünk, akiknek erre lehetőségünk van, emberi késztetés kell, hogy legyen ezt elősegíteni.

Támogatók listája:

Név Adomány
Mester Nikolett 2500Ft
Anonymous 5000Ft
Horváth Ákos 2500Ft
Varga Lajos 2500Ft
Magyar Ákos 5000Ft
Kőműves Roland 5000Ft
Csapó András 5000Ft
Alexandra Nemes 5000Ft
Berczeli Brigitta 5000Ft
Kovács Tibor 5000Ft


Legyél te is támogató!

- 2500 Ft a gyerekek utazási költségét támogatod

- 5000 Ft a gyerekek egynapi étkezését támogatod

- 9000 Ft a gyerekek via ferráta/ sziklamászó élményprogramját támogatod

Az adományozás lehet névtelen is, ebben az esetben csak az összeget és az email címed kell kitöltened! Előre is köszönjük a támogatásodat!

Név/Cég név:
Ország:
Irányítószám:
Település:
Utca, házszám:
Email: *
Mobil:
Támogatás összege (Ft): *
Fizetési mód:


Szeretném, hogy mutasson az adományozók között.

Írja be a szöveget a képről:
Your browser does not support the HTML5 canvas tag.